saksilavat

TYÖNNETTÄVÄT LAVAT

TOLPPANOSTIMET

AKKUKÄYTTÖISET SAKSILAVAT

DIESELKÄYTTÖISET SAKSILAVAT

TOLPPANOSTIMET JIBILLÄ

 

Saksilava - Tolppanostin - Työnnettävä saksinostin

Nostopalvelu Simola vuokraa saksilavat Etelä-Suomen alueella

Valikoimastamme löytyy sopiva saksilava jokaiseen tarpeeseen, etsitpä sitten akku- tai dieselkäyttöistä saksilavaa. Saksilava soveltuu korkealla tehtävään työhön. Saksilavan avulla työskentelystä tulee tehokasta, koska sitä pystyy ajamaan lava ylhäällä.

Akkukäyttöiset on tarkoitettu pääasiassa sisäkäyttöön, suoralle alustalle. Ne ovat käteviä ahtaissa tiloissa. Akkukäyttöinen saksilava soveltuu erinomaisesti esimerkiksi  sähköasentajille, ilmastointiasentajille, ikkunoiden pesuun sekä muuhun sisätiloissa tapahtuvaan asennustyöhön.

Dieselkäyttöiset ovat suurempia, tukijaloilla varustettuja saksilavoja, jotka soveltuvat vaativaankin ulkokäyttöön. Isolle työskentelylavalle mahtuu asentajien lisäksi myös paljon asennus- ja rakennustarvikkeita.

Akku- ja dieselkäyttöisten saksilavojen lisäksi valikoimaamme kuuluu pieniä itsetyönnettäviä saksilavoja sekä erikokoisia akkukäyttöisiä tolppanostimia.

Myös erikoisnostimet Haulotte Star 10 ja Genie GR20J ovat valikoimamme helmiä - akkukäyttöiset tolppanostimet jibillä lisäävät työnteon mahdollisuuksia!

Tutustu erilaisiin lavoihimme yllä olevista linkeistä.

Vuokraa saksilava helposti Nostopalvelu Simolalta

Vuokraat meiltä aina korkealaatuiset sekä juuri huolletut saksilavat.
Autamme mielellämme oikean laitteen vallinnassa, tarvittaessa voimme tulla paikan päälle katsomaan juuri Sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.
Opastamme aina laitteiden turvallisen käytön. Voit joko noutaa vuokrakoneen itse, tai toimitamme tilauksesi haluamaasi osoitteeseen.

Soita ja tilaa! 


Ota yhteyttä, valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva saksilava  


Nostopalvelu Simola on 1990 perustettu yritys. Olemme nosturien ja nostimien luotettava ja turvallinen toimittaja. Asiakkaitamme ovat pääasiassa ammattirakentajat ja teollisuuden yritykset.