Henkilönostin jokaiseen nostoon

Simolalta laadukas henkilönostinvuokraus | Turku

Laadukas henkilönostin nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä huomattavasti. Henkilönostin parantaa myös työturvallisuutta, joka on tärkeää korkealla ja vaikeapääsyisissä kohteissa työskenneltäessä. Vuokrakalustostamme löytyy henkilönostimet jokaiseen tarpeeseen, esim. saksilavatkuukulkijat ja perässä vedettävät nostimet.

Valitse henkilönostin kohteen mukaan

Lavalta ajettavat saksinostimet mahtuvat kätevästi pieniinkin tiloihin. Saksilavalle on tyypillistä sen iso lava, johon mahtuu kyytiin useampikin henkilö tarvikkeiden lisäksi. Kuukulkijan avulla taas pääsee liikkumaan myös sivuttaissuunnassa kauas. Hinattavat nostimet ja puomilavat sopivat säädettävien tukijalkojensa avulla kaltevallekin alustalle. Erikoisnostimemme on tarkoitettu vaativiin nostotöihin, joihin tavalliset henkilönostimet eivät riitä.
Valikoimistamme löytyy henkilönostimia sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ammattikäyttöön sopiva henkilönostin

Asiakkaitamme ovat pääasiassa ammattirakentajat. Henkilönostin soveltuu hyvin esimerkiksi rakentamiseen ja puiden kaatoon. Niitä käytetään paljon erilaisissa asennustöissä: sähköasennukset, ilmastointiasennukset, elementtiasennukset, ikkunoiden asennukset ja parvekeasennukset.

Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva henkilönostin!
Tarvittaessa tulemme katsomaan työkohteeseen, mikä laite soveltuu tarpeisiinne. Voit myös tutustua erilaisiin nostimiimme valikon linkeistä tai voit tulla myös toimipisteeseemme tutustumaan kalustoon.

Nostimen vuokraus on helppoa

Soitto vain meille ja halutessanne toimitamme hyväkuntoisen laitteen suoraan työkohteeseen. Vuokraamamme henkilönostin on aina juuri huollettu, tarkastettu ja nykyaikaiset määräykset sekä kriteerit täyttävä. Vuokraat meiltä tarvittaessa myös tarvittavat turvavaljaat ja -varusteet.
Opastamme aina koneen turvallisen käytön!

Ota yhteyttä

Vuonna 1990 perustettiin ajoneuvonostureiden vuokraukseen erikoistunut Nostopalvelu Simola ja myöhemmin toimintaa laajennettiin henkilönostimien vuokraukseen.