Nosturit jokaiseen nostoon

Ajoneuvonosturi

Vuokraa ajoneuvonosturi helposti Nostopalvelu Simolalta, toimimme Etelä-Suomen alueella.

Ajoneuvonosturi, toisin sanoen mobiilinosturi, soveltuu erinomaisesti erilaisten materiaalien ja kaluston siirtämiseen hankalissakin olosuhteissa. Valikoimastamme löytyy ajoneuvonostureita jokaiseen tarpeeseen - pienestä 25-tonnisesta jämerään 230-tonniseen ajoneuvonosturiin saakka.

Ajoneuvonosturi tarpeesi mukaan
Ajoneuvonosturilla pääsee paikasta toiseen nopeasti, ne ovat ketteriä ja nopeakulkuisia maantiellä sekä omaavat hyvät maasto-ominaisuudet. Ajoneuvonosturi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elementtien, ontelolaattojen, harkkojen, kattotiilien sekä muiden rakennustarvikkeiden nostoihin. Valikoimasta löytyy sopiva ajoneuvonosturi niin omakotirakentajalle kuin myös suurellekkin rakennustyömaalle.
Tutustu erilaisiin ajoneuvonostureihimme yllä olevista linkeistä!

Ajoneuvonosturin vuokraus on helppoa - soitto meille riittää!

Autamme mielellämme oikean nosturin valinnassa. Ajoneuvonosturin vuokraan kuuluu aina ammattitaitoinen ajoneuvonosturin kuljettaja, joka huolehtii nosturin turvallisesta ja tarkoituksenmukaisesta käytöstä.


Nostopalvelu Simola on vuonna 1990 perustettu yritys, joka on erikoistunut erilaisten nosturien ja nostimien vuokraukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »