Nosturit jokaiseen nostoon

Nosturit J.Simolalta

Vuokraamme kätevät nosturit suuremmillekin työmaille

Kauttamme hankit luotettavat ja turvalliset nosturit jokaiselle työmaalle. Nostopalvelu J. Simolan nosturit soveltuvat erilaisten koneiden ja ajoneuvojen siirtämiseen hankalissakin olosuhteissa. Nostureidemme koot vaihtelevat nostokyvyn mukaan 25 tonnin Kobelco-nosturista 200 tonnin Liebherr-nosturiin. Kauttamme löydät varmasti tarpeisiisi ja työmaallesi sopivat nosturit. Valikoimiimme kuuluu myös laaja valikoima henkilönostimia.

Nosturit jokaiseen tarpeeseen

Valikoimamme pienet ajoneuvonosturit sopivat omakotirakentajien käyttöön kuin myös rakennusliikkeiden keveämpiin nostoihin. Isopyöräiset mobiilinosturit taas ovat ketteriä työmailla ja nopeakulkuisia maanteillä. Ajoneuvonosturit soveltuvat hyvin elementtien, ontelolaattojen, harkkojen, kattotiilien ja muiden erilaisten rakennustarvikkeiden nostoon. Nostureita voidaan käyttää myös raskaiden metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden nostoon. Asiakkaitamme ovatkin pääasiassa ammattirakentajat ja teollisuuden yritykset.

Soita tai tule käymään niin selvitetään yhdessä, mitkä nosturit sopivat käyttötarkoitukseesi parhaiten. Ajoneuvonostureiden vuokraan kuuluu aina ammattikuljettaja, joka huolehtii nosturin turvallisesta ja tarkoituksenmukaisesta käytöstä. Toimitamme nostureita pääasiassa Etelä-Suomen alueelle.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Tutustu erilaisiin nostureihimme »

Kokemuksella kohti korkeuksia

Ajoneuvonostureiden vuokraukseen erikoistunut Nostopalvelu Simola perustettiin jo vuonna 1990. Vuonna 2006 laajensimme toimintaamme aloittamalla myös henkilönostimien vuokrauksen. Henkilönosturien vuokrauksen osuus toiminnassamme onkin noussut vuosi vuodelta. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä 12 henkeä. Ensisijainen toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa koko maa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »