HenkilönostinvuokrAUS

Vuokraamme henkilönostimia Etelä-Suomen alueella

Henkilönostinvuokraus on järkevää ja kustannustehokasta, etenkin silloin kun työt ja työolosuhteet vaihtelevat voimakkaasti. Vuokraamalla saat käyttöösi varmasti sopivan laitteen. Vuokraamme erilaisia henkilönostimia, kuten saksilavat, kuukulkijat ja perässä vedettävät nostimet. Henkilönostinvuokrauksen asiakkaitamme ovat mm. ammattirakentajat ja teollisuuden yritykset.

Kaikki vuokraamamme henkilönostimet ovat laadukkaita, nykyaikaisia ja huollettuja. Kotisivuillamme voitte tutustua konekantaamme tai voitte tulla paikan päälle niitä katsomaan. Voimme yhdessä selvittää, millainen henkilönostin soveltuu juuri omaan käyttötarkoitukseenne. Tarvittaessa tulemme työmaalle katsomaan, mikä henkilönostin soveltuu parhaiten.

Henkilönostinvuokraus on helppoa ja nopeaa

Henkilönostimen vuokraus on helppoa. Soitto vain meille ja halutessanne toimitamme hyväkuntoisen laitteen perille. Opastamme asiakkaitamme aina henkilönostimen turvallisessa käytössä. Halutessanne sisällytämme vuokraan myös tarvittavat turvavaljaat ja -varusteet.

Vuokrausta pitkällä kokemuksella

Nostopalvelu Simola perustettiin vuonna 1990, jolloin erikoistuimme ajoneuvonostureiden vuokraukseen. Vuonna 2006 laajensimme toimintaamme aloittamalla henkilönostimien vuokrauksen, minkä osuus toiminnassamme onkin noussut siitä saakka.

Tutustu erilaisiin henkilönostimiimme »