Saksilava

Nostopalvelu Simola vuokraa saksilavat Etelä-Suomen alueella.

Valikoimistamme löytyy sopiva saksilava jokaiseen tarpeeseen, etsitpä sitten diesel- tai akkukäyttöistä lavaa. Dieselkäyttöiset saksilavat ovat suurempia, tukijaloilla varustettuja, jotka soveltuvat vaativaankin ulkokäyttöön. Isolle työskentelylavalle mahtuu asentajien lisäksi myös paljon asennus- ja muita tarvikkeita. Saksilava soveltuu hyvin korkealla tehtävään työhön ja sen kanssa onnistuu myös ahtaissa tiloissa työskentely. Saksilavaa voidaan ajaa lava ylhäällä, mikä tekee työskentelystä tehokasta. Akkulavat on tarkoitettu pääasiassa sisäkäyttöön ja suoralle alustalle, mutta ne ovat erittäin tehokkaita. Akkukäyttöinen saksilava soveltuu erinomaisesti mm. ikkunan pesuihin, sähköasentajille, ilmastointiasentajille ja muuhun sisätiloissa tapahtuvaan asennustyöhön.

Vuokraa saksilava helposti Nostopalvelu Simolalta

Vuokraamamme saksilava on aina korkealaatuinen ja huollettu. Lavan vuokraaminen onnistuu helposti soittamalla tai tulemalla paikan päälle koneita katsomaan. Autamme löytämään juuri omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan ja tarvittaessa tulemme työmaalle katsomaan, mikä on paras ratkaisu. Lavan voi noutaa meiltä tai meiltä voi tilata laitteen toimituspalvelun. Opastamme asiakasta aina laitteen turvallisessa käytössä.

Ota yhteyttä, valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva saksilava
.

Nostopalvelu Simola on 1990 perustettu yritys ja olemme nosturien ja nostimien luotettava ja turvallinen toimittaja. Asiakkaitamme ovat pääasiassa ammattirakentajat ja teollisuuden yritykset.