Kuukulkija

Vuokraa laadukas kuukulkija Nostopalvelu Simolalta, toimimme Etelä-Suomen alueella.

Kuukulkija on laite, jossa ei ole tukijalkoja, joten sitä voi ajaa korin ollessa vielä ylhäällä. Tämän takia kuukulkijalla työskentely onkin erittäin tehokasta. Kuukulkijassa on hyvä sivu-ulottuma ja sillä on tukeva työskennellä. Ominaisuuksiensa ansiosta kuukulkija soveltuukin hyvin mm. ikkunoiden pesuun.

Valikoimistamme löytyy sekä ulkokäyttöön tarkoitettuja dieselkäyttöisiä laitteita että muutamia sisäkäyttöön suunniteltuja akkukäyttöisiä laitteita. Kuukulkija on mahdollista vuokrata joko pyörä- tai tela-alustaisena. Pyöräalustainen malli sopii hyvin kovalle alustalle ja sillä pääsee nopeasti siirtymään pitkiäkin matkoja. Tela-alustaiset soveltuvat parhaiten pehmeälle alustalle, mutta niillä voidaan ajaa myös asfalttia pitkin. Ne ovat hitaampia kuin pyörä-alustaiset, mutta maastokäytössä huomattavasti parempia. Olemme tela-alustaisten kuukulkijoiden markkinajohtaja.

Kuukulkijan vuokraaminen on helppoa

Soitto vain meille ja toimitamme koneen perille. Toimipisteeseemme voi myös tulla katsomaan koneita ja niihin voi tutustua sivustollamme. Autamme mielellämme oikean koneen valinnassa ja tarvittaessa tulemme työmaalle katsomaan, mikä olisi paras valinta kyseiseen tilanteeseen. Vuokraamamme kuukulkijat ovat laadukkaita ja hyväkuntoisia. Opastamme asiakasta aina myös kuukulkijan turvallisessa käytössä.
Ota yhteyttä niin valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva kuukulkija.

Olemme 1990 perustettu erilaisten nosturien ja nostimien vuokraukseen erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat pääasiassa ammattirakentajat ja teollisuuden yritykset. Ota yhteyttä ammattilaisiimme niin kerromme lisää.

Tutustu alla olevista linkeistä kuukulkijoihimme.