J.Simolalta laadukas henkilönostin vuokraus | Turku

Laadukas henkilönostin nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä huomattavasti. Henkilönostin parantaa myös työturvallisuutta, joka on tärkeää korkealla ja vaikeapääsyisissä kohteissa työskenneltäessä. Vuokraus valikoimistamme löytyy erilaiset henkilönostimet mm. saksilavat, kuukulkijat ja perässä vedettävät nostimet.

Valitse henkilönostin kohteen mukaan

Lavalta ajettavat saksilavat mahtuvat kätevästi pieniinkin tiloihin. Saksilavalle on tyypillistä sen iso lava, johon mahtuu kyytiin useampikin henkilö ja lisäksi tarvikkeita. Kuukulkijan avulla taas pääsee liikkumaan myös sivuttaissuunnassa kauas. Hinattavat nostimet ja puomilavat sopivat säädettävien tukijalkojensa avulla kaltevallekin alustalle. Erikoisnostimemme on tarkoitettu vaativiin nostotöihin. Valikoimistamme löytyy henkilönostin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ammattikäyttöön sopiva henkilönostin

Asiakkaitamme ovat pääasiassa ammattirakentajat. Henkilönostin soveltuu hyvin mm. rakentamiseen ja puiden kaatoon ja niitä käytetään paljon erilaisissa asennustöissä: sähköasennukset, ilmastointiasennukset, elementtiasennukset, ikkunoiden asennukset ja parvekeasennukset.
Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva henkilönostin. Tarvittaessa tulemme katsomaan työmaalle, mikä laite soveltuu tarpeeseenne. Voit myös tutustua erilaisiin nostimiimme alla olevista linkeistä ja tulemalla käymään toimipisteessämme.

Nostimen vuokraus on helppoa

Soitto vain meille ja halutessanne toimitamme hyväkuntoisen laitteen suoraan työkohteeseen. Vuokraamamme henkilönostin on aina huollettu, tarkastettu ja nykyaikaiset määräykset ja kriteerit täyttävä. Halutessasi sisällytämme vuokraan myös tarvittavat turvavaljaat ja -varusteet. Opastamme asiakkaitamme aina koneen turvallisessa käytössä.

Ota yhteyttä Nostopalvelu Simolaan niin kerromme mielellämme lisää.

Vuonna 1990 perustettiin ajoneuvonostureiden vuokraukseen erikoistunut Nostopalvelu Simola ja myöhemmin toimintaa laajennettiin henkilönostimien vuokraukseen.